Home Non classé Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

0
Shtëpia dhe orenditë Kuiz nga gjuha angleze

Ky është një kuiz nga gjuha angleze.Kuizi ka të bëjë moi shtëpinë dhe orenditë. Duhet t i dini objektet se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi ka 10 pyetje ku secila pyetje ka katër opcione ku vetëm njëri opcion është je saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPergjigjuni ne pyetjet qe shfaqen.rnrnrnGjuha angleze, Gjuhe angleze, Teste, Kuize, Kuize anglisht, Teste anglisht, Shtepia, Orendite, Shtepia dhe orendite, Orendite shtepiake, Orendia kuiz, Kuize par shtepine, Kuize angleze, Kuize ne gjuhen angleze, Kuize en ligne, Kuize disent shqip, Teste disent shqip, Mesoni anglisht, Méso gjuhen angleze,