Home Non classé Stinët e vitit në gjuhën angleze

Stinët e vitit në gjuhën angleze

0
Stinët e vitit në gjuhën angleze

Ky është një kuiz për stinët e vitit se si quhen apo shkruhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 4 pyetje moi nga 4 opcione ku vetëm njëri është je saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigjuni në pyetjet e parashtruara.rnrnrnStinet e vitit, Stinët e vitit, Viti dhe stinët, Kuize anglisht, Kuize në gjuhën angleze, gjuha angleze kuize, kuize për gjuhën angleze, kuize anglisht disent shqip, Kuize en ligne, teste anglisht, Teste te ndryshme anglisht, mëso anglisht en ligne, méso anglisht en ligne, Mesoni anglishten, mesoni gjuhen angleze en ligne,